Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Український флот посилять новими катерами - ЗМІ

11 грудня 2018 р., 20:20

Для ВМС побудують чотири нові катери.

Малі броньовані артилерійські катери Гюрза-М і Кентавр побудують на київському суднобудівному заводі Кузня на Рибальському.

Протягом 2019 року ВМС України отримають чотири бойових катери Кентавр і Гюрза-М, повідомляє Український військовий портал у вівторок, 11 грудня.

За даними видання, будівництво малого броньованого артилерійського катера Гюрза-М йде на київському суднобудівному заводі Кузня на Рибальському, укладений контракт на будівництво ще одного такого ж катера, а також на створення двох десантно-штурмових катерів Кентавр.

Відзначається, що спуск на воду нових катерів може відбутися в 2019 році, "за умови сталого фінансування".

Видання зазначає, що до складу ВМС України вже введено шість малих броньованих артилерійських катерів, два з яких - Бердянськ і Нікополь було захоплено 25 листопада біля берегів Криму.

Нагадаємо, 19 листопада в Одесу прибули два нових десантно-штурмових катери проекту Кентавр, які після завершення всіх необхідних випробувань будуть введені до складу ВМС ЗС України.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp