Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Львівській області оголосили рік Бандери і ОУН

11 грудня 2018 р., 20:44

У Львівській області відзначать 110-ту річницю з дня народження Степана Бандери.

Таким чином депутати вирішили відзначити 110-ту річницю народження Степана Бандери і 90 річницю Першого Конгресу українських націоналістів.

Депутати Львівської обласної ради у вівторок, 11 грудня, оголосили 2019 рік роком Степана Бандери і Організації українських націоналістів, повідомляє УНІАН.

Таке рішення було прийнято з нагоди 110 річниці з дня народження Бандери, яка святкуватиметься 1 січня 2019 року.

"З нагоди святкування в 2019 році 110-річчя від дня народження видатного політичного діяча, лідера та голови Проводу ОУН (б), політичного в'язня концтабору Заксенхаузен обласна рада оголосила у Львівській області 2019 рік роком Степана Бандери", - йдеться в тексті рішення.

Також депутати підтримали рішення оголосити 2019-й роком Організації українських націоналістів з метою належного відзначення 90 річниці Першого Конгресу українських націоналістів.

Раніше в Житомирській області оголосили рік Степана Бандери. На честь 110-річчя з дня народження ідеолога українського національного руху запланували ряд заходів.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp