Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині двоє сільських мерів пішли до армії (ФОТО)

11 серпня 2014 р., 16:49

Служитимуть вони у Мукачівському і Чопському прикордонних загонах.

Минулого тижня у Тячівський райвійськкомат, з метою проходження служби, прибула чергова група мобілізованих з різних населених пунктів району . Зокрема виконати свій патріотичний обов’язок перед державою з’явилися представники місцевого самоврядування, виконавчої влади та самооборони.

Серед добровольців - голови сільрад: Усть-Чорної Петро Костяк та Тернова Василь Кустрьо, депутати усть- чорнянської сільради Іван Бігун та тернівської сільради Валерій Мурга, методист районного методичного кабінету Станіслав Дерен.

За словами районного військового комісара Вініаміна Васільєва мобілізовані служитимуть у Мукачівському і Чопському прикордонних загонах.

- Вони призвані, щоб забезпечити життєдіяльність підрозділів та дати можливість у разі необхідності кадровим військовослужбовцям вибути на ротацію в зону АТО, - уточнив комісар.

{g}

До речі, сільський голова Петро Костяк під час служби в лавах армії був командиром відділення прикордонників, а Василь Кустрьо – офіцер запасу, свого часу працював військовим керівником у селі Калини. Тож на військовій справі знаються добре, втім удосконалюватимуть її на практиці в загонах. .

Провести на нелегку службу Валерія Мургу прийшов батько Петро Іванович , який не ховав на обличчі сліз та переживання за свого сина. Однак чоловік переконаний, що йти захищати кордони рідної держави хтось мусить: «Якщо не вони, то хто?» .

Перед відправкою військовий комісар Вініамін Васільєв побажав усім щасливої дороги та швидкого повернення додому живими і здоровими.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp