Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від Опоблоку в президенти піде Вілкул

15 грудня 2018 р., 19:19

Вілкул стане кандидатом у президенти від Опоблоку.

Офіційно Вілкул буде висунутий у президенти від опозиції після з'їзду партії в січні.

Партія Опозиційний Блок на з'їзді в суботу, 15 грудня, прийняла рішення висунути кандидатом у президенти Олександра Вілкула.

За словами глави політради Опоблоку Бориса Колесникова, кандидатуру Вілкула обрали, порадившись із профспілками, трудовими колективами, органами місцевого самоврядування, з лідерами промисловців і підприємців.

Глава фракції Опоблок у парламенті Вадим Новинський повідомив, що Вілкул буде висунутий у президенти після з'їзду партії в січні.

"У нас є потужна команда, у нас є всі умови для того, щоб ми перемогли на цих виборах", - повідомив Новинський, додавши, що у всіх регіонах країни будуть організовані передвиборчі штаби.

Сам Вілкул подякував усім за виявлену довіру.

"Якщо на наступних виборах переможе або чинний президент, я не можу уявити, як це може бути, або хто-небудь, схожий на чинну владу, то це до кінця вже приведе країну до краху", - вважає нардеп.

Нагадаємо, у жовтні Генпрокуратура просила Верховну Раду зняти з Вілкула недоторканність, але парламент не дав згоди на притягнення до кримінальної відповідальності представника Опоблоку.

Як повідомлялося, 26 листопада Верховна Рада затвердила дату проведення виборівпрезидента на 31 березня 2019 року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp