Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцям нагадують про безпечні свята (ФОТО)

18 грудня 2018 р., 15:40

Рятувальники працюють в цьому напрямку

Незабаром Новорічні та Різдвяні свята завітають до осель українців та наповнять їх домівки святковим настроєм, ароматами ялини та мандаринів, а також сподіваннями на краще. Однак, безхмарність свят можуть затьмарити небезпечні ситуації, від яких, на жаль, застрахуватись не можна. Найчастіше причинами їх виникнення стають незнання та неуважність до елементарних правил безпеки життєдіяльності.

Для того, аби усі зимові свята для закарпатців пройшли безпечно та залишили по собі лише приємні спогади, рятувальники проводять профілактичні заходи з населенням.

Так, 17 грудня на території села Абранка Воловецького району відбувся профілактичний захід, під час якого рятувальники нагадали мешканцям як запобігти пожежам у побуті та провести святкові дні безпечно. А ще роздали листівки на протипожежну тематику.

А от вогнеборці Перечина провели бесіду із трудовим колективом ТОВ «Воєводіно». Рятувальники перевірили забезпечення об’єкта первинними засобами пожежогасіння, звернули увагу на стан утримання електрогосподарства, а також систем протипожежного захисту, проінспектували евакуаційні шляхи та виходи. Також, провели додаткові протипожежні інструктажі з персоналом та вручили їм листівки інформаційного характеру.







У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp