Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Росія провела в Криму навчання із застосуванням С-400

19 грудня 2018 р., 12:46

Росія розгорнула в Криму чотири дивізіони С-400.

Навчання завершилися електронними запусками. Ними була вражена виявлена та супроводжена повітряна ціль умовного противника.

Російські військові провели навчання в анексованому Криму із застосуванням дивізіону зенітних ракетних комплексів С-400 Тріумф. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу Чорноморського флоту РФ в середу, 19 грудня.

"Бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-400 Тріумф зі складу з'єднання армії ВПС і ППО Південного військового округу, дислоковані в Криму, провели навчання з протиповітряної оборони (ППО)", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що російські військові відпрацювали згортання пускових і радіолокаційних установок, потім перебазувалися в нові позиційні райони. Розгорнувши пускові установки, розрахунки перевірили орієнтування комплексів на місцевості, після чого привели їх в бойовий режим і почали збір даних про повітряну обстановку.

"При здійсненні маршу прикриття колони від повітряного нападу умовного противника здійснювали розрахунки зенітних ракетно-гарматних комплексів Панцир. З метою відпрацювання заходу щодо маскування при зміні позицій, здійснення маршу відбувалося в умовах задимлення із застосуванням димових та піротехнічних засобів", - додали в прес-службі.

Повідомляється, що навчання завершилися електронними запусками: була вражена виявлена та супроводжена ціль, що імітує засоби повітряного нападу умовного противника.

Раніше повідомлялося, що Росія розмістила поблизу адміністративного кордону з Україною в анексованому Криму четвертий дивізіон зенітних ракетних систем С-400. Ці ракети перебувають в районі Джанкоя.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp