Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Український моряк звільнений з полону нігерійських піратів

21 грудня 2018 р., 16:49

Моряки пробули в полоні більше півтора місяця.

У Нігерії звільнили екіпаж судна Pomerania Sky, на якому перебували 11 осіб, в тому числі українець.

З полону нігерійських піратів звільнено екіпаж судна Pomerania Sky, серед одинадцяти членів якого були вісім поляків, двоє філіппінців і українець. Про це повідомляє МЗС Польщі.

"Члени екіпажу корабля Pomerania Sky, які були викрадені в кінці жовтня 2018 року біля узбережжя Нігерії, звільнені. Всі моряки... перебувають в безпечному місці і чекають повернення в свої сім'ї", - йдеться в повідомленні.

У польському МЗС подякували судновласнику і радникам за професійне ведення складної справи, а також подякували владі Нігерії.

У польському зовнішньополітичному відомстві нагадали, що це п'яте викрадення поляків в Гвінейській затоці біля берегів Африки з 2013 року.

МЗС Польщі також закликало моряків, щоб вони перед працевлаштуванням на кораблі в небезпечному регіоні завжди перевіряли, чи має судновласник відповідну страховку.

Нагадаємо, судно Pomerania Sky було захоплене біля берегів Нігерії 29 жовтня.

Наприкінці жовтня в Одесу повернувся український моряк, член екіпажу теплохода MV Glarus, захопленого піратами біля берегів Нігерії.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp