Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У філармонії зустрічатимуть Новий рік

20 грудня 2018 р., 11:15

Вже 23 грудня

Що ближче до Нового року, то час наче стискається і прискорюється. Всі поспішають закінчити свої справи, приготуватися до свята, зробити необхідні покупки, спланувати поїздки, підібрати подарунки рідним і друзям. Але це дуже приємні клопоти, бо вони нагадують нам, що свято вже поруч.

Надихнутися святковою атмосферою можна буде і 23 грудня в Закарпатській обласній філармонії на програмі «Happy New Year». Cвої кращі пісні і популярні різдвяно-новорічні хіти присутнім подарують такі відомі і досвідчені виконавці, як соліст філармонії, заслужений артист України Олександр Садварій та заслужена артистка України Яна Садварій, Ірина Філіпенко, Анастасія Вишневська, Уляна Кастран, Катерина Лінтур, Яна Голінка. Обоє виконують музику різних жанрів. Олександру особливо близькі пісні італійською мовою із репертуару Андреа Бочеллі та Джоша Гробана. А співачка, поетеса і композитор Яна Садварій має в репертуарі пісні навіть іспанською і румунською мовами. У концерті подружжя заспіває також і дуетом: це буде відома колядка «По всьому світу стала новина».

Добре знайомі наші слухачі і з Іриною Філіпенко – раніше дівчина працювала у Закарпатській обласній філармонії, а віднедавна є солісткою духового оркестру Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Слухачі пам’ятають її за такими яскравими композиціями, як «Skyfall», «Hello, Dolly», «All of me» тощо.

Поруч із уже досвідченими виконавцями у програмі візьмуть участь також молоді талановиті дівчата. Зокрема, випускниця Ужгородського коледжу культури і мистецтв Анастасія Вишневська, студентки Катерина Лінтур і Яна Голінка (обидві займаються в авторській естрадній студії «Rena» під керівництвом Яни Садварій). Ну а хто чув, як співає вихованка медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя» Уляна Кастран, той не потребує зайвих слів – від її неймовірно гарного, сильного голосу і проникливого виконання відчуваєш мурахи на шкірі. Доповнять святкову програму витончені композиції інструментального тріо «Lady Music»: ці три грації вміють донести до слухача кращі шедеври світової музики. Ведуча – Ольга Донецька. Початок о 16.00. І «Happy New Year» всім!






Підготувала Таїсія Грись

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp