Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донеччині знову є жертви війни

12 серпня 2014 р., 08:28

На раніше звільненій території обстріляли військовий транспорт.

Напад на силовиків стався на території, раніше звільненій від незаконних збройних формувань.У Старобешівському районі Донецької області був обстріляний транспорт українських військовослужбовців, є загиблі, повідомив на своїй сторінці в Facebook координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, на звільнених територіях діють диверсійні групи сепаратистів."Під час повернення з блокпоста в районі н.п.Старобешеве з гранатометів РПГ-7 був обстріляний транспорт сил АТО. За попередніми даними, є втрати", - повідомив Тимчук.Він також повідомив, що з установок Град були обстріляні позиції силовиків у районі Вергунського роз'їзду (Луганськ), позиціям сил АТО в районі н.п.Успенка завдано артилерійського удару і з мінометів обстріляні позиції силовиків у районі н.п.Андріївка. 

Також зазнали обстрілу позиції української артилерії."Двічі з мінометів і БМ-21 «Град» обстріляні позиції артилерії сил АТО. Втрат немає, пошкоджено 2 од. техніки", - уточнив Тимчук.Він також повідомив про обстріли з території Росії позицій українських силовиків у районах населених пунктів Семенівське, Іллінка, Степанівка і Савур-Могила.Водночас сепаратисти у соціальних мережах повідомляють про запеклі бої, які протягом усього вчорашнього дня велися під Іловайськом, зачистку сепаратистами населеного пункту Грабське і оточення сил АТО в селах Федорівка та Зелене. Повідомляється про знищення десятка одиниць української бронетехніки.

Також сепаратисти пишуть про прорив силовиків у район між Горлівкою та Макіївкою. За даними сепаратистів, сили АТО "зайняли села і селища Корсунь, Верхня Кринка, Монахове і Криничне, де обладнують укріплені позиції". Відзначається загроза повного відсікання Горлівки і Єнакієвого від решти території ДНР.Як повідомляв Кореспондент.net, у РНБО радять жителям Донецька й Луганська залишити міста, оскільки найближчим часом їх будуть брати штурмом сили антитерористичної операції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp