Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді засідали освітяни

20 грудня 2018 р., 17:15

Що робитимуть наступного року

Освітяни Ужгорода сьогодні обговорили результати роботи у 2018-му та намітили основні завдання на 2019-ий на підсумковій колегії управління освіти Ужгородської міської ради за участі керівників усіх садочків і шкіл обласного центру.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв звернув увагу завідуючих дитсадків та директорів шкіл, навчально-виховних комплексів, що вони повинні постійно контролювати якість харчування дітей та дбати про безпеку їх перебування в закладах. Нагадав про кадрові зміни, які відбулися в керівництві навчально-виховних установ, наголосив, що безпосередньо від керівника, його організаційних якостей, уміння проводити системну роботу, впроваджувати інновації залежить і ситуація в педагогічному колективі, і ведення навчального процесу. Богдан Євстафійович поставив вимогу дбайливо ставитися до бюджетних коштів, використовувати їх раціонально, на першочергові потреби.

Наступного року завдання керівників шкіл та садочків, управління освіти – продовжити роботи з благоустрою територій закладів. Міська влада та депутатський корпус звертатимуть особливу увагу на забезпечення освітлення територій і продовження облаштування під’їзних шляхів.

Богдан Євстафійович привітав освітян із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажав миру, здоров’я, терпіння у роботі з дітьми, наснаги у впровадженні концепції нової української школи. Акцентував, що всі дошкільнята та першачки забезпечені солодкими подарунками «під ялинку», просив допомогти дітям цікаво відзначити свята.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp