Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЗМІ назвали нового посла Польщі в Україні

22 грудня 2018 р., 10:32

Новим послом Польщі в Україні може стати заступник глави МЗС Польщі, пишуть ЗМІ.

Новим послом Польщі в Україні може стати Бартош Ціхоцький - заступник глави МЗС Польщі, який займається питанням відносин з Україною. 

Про це йдеться в статті Нове обличчя Варшави: польське посольство очолить прихильник жорсткого діалогу з Україною на Європейській Правді, опублікованій в четвер, 20 грудня.Як йдеться в матеріалі, будучи послідовним критиком політики Росії та адвокатом територіальної цілісності України, Ціхоцький одночасно є противником поступок Києву в історичній суперечці.За даними ЗМІ, Ціхоцький - історик за освітою. Він працював як аналітик у Центрі східних досліджень, Польському інституті міжнародних відносин, Бюро нацбезпеки. У 2015 - 2016 роках був співробітником посольства Польщі в Москві, після чого повернувся до Варшави на посаду радника голови Служби розвідки. З 2017 року працює в МЗС.Раніше стало відомо, що президент Польщі Анджей Дуда відкликає з посади посла в Україні Яна Пекло.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp