Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Раді з'явився законопроект про оголошення війни Росії

25 грудня 2018 р., 18:27

Автором законопроекту виступив екс-радник Коломойського Віталій Купрій.

У Раді зареєстрований законопроект про оголошення війни, розрив дипломатичних відносин і припинення транспортного сполучення з Росією.

У Верховній Раді України в п'ятницю, 21 грудня, був зареєстрований законопроект про оголошення війни Росії. Інформація про це міститься на офіційному порталі українського парламенту.

Зокрема, в Раді зареєстрований проект постанови №9442 про Звернення Верховної Ради до президента України щодо оголошення війни, розриву дипломатичних відносин і припинення транспортного сполучення з Російською Федерацією.

Автором цієї законодавчої ініціативи виступає висуванець Блоку Петра Порошенка, а нині безпартійний і позафракційний народний депутат Віталій Купрій.

Відомо також, що раніше Купрій був радником голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, а також членом партії Укроп.

Раніше у Верховній Раді зареєстрували законопроект, який передбачає введення санкцій проти 18 фізичних та 43 юридичних осіб РФ, що мають бізнес в Україні.

Також повідомлялося, що Центральна виборча комісія України оголосила про припинення співпраці з ЦВК Росії через набрання чинності закону припинення дії договору про дружбу між країнами.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp