Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відзначили фахових адвокатів (ФОТО)

22 грудня 2018 р., 11:00

У п’ятницю, 21 грудня, заступник голови обласної ради Петро Грицик взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування Дня адвокатури України.

Із коротким екскурсом в історію становлення адвокатури у Закарпатті виступив голова кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Закарпатської області Петро Немеш. Він наголосив на тому, що торік в Ужгородському міськрайонному суді Закарпатської області розглянуто майже шість тисяч справ, а у господарському суді - близько трьох тисяч. За словами правника, сьогодні на одного адвоката в області припадає майже по 167 справ.

Петро Грицик, звертаючись до присутніх, зазначив: «Від імені депутатського корпусу, голови облради Михайла Рівіса щиро вітаю вас із професійним святом – Днем адвокатури України. Дуже символічно, що адвокати святкують своє професійне свято на день Святого Миколая, який теж є захисником людей. Ваше покликання - захищати інтереси громадян, їх конституційні права та свободи. Найперше бажаю вам, щоб вам не знадобився такий захист. Специфіка вашої роботи диктує такі правила, що мало бути висококваліфікованим юристом, треба ще бути мудрим і принциповим фахівцем. Як сказав мудрець: бути «корабликами», які обпливають підводні каміння та айсберги. Переконаний, що професіоналізм та відданість своїй справі і надалі слугуватиме утвердженню принципу верховенства права, посиленню захисту прав і свобод громадян! Користуючись нагодою у переддень новорічно-різдвяних свят, бажаю вам і вашим родинам миру, щастя, добробуту та радісних свят» - щиро побажав Петро Васильович та вручив фаховим адвокатам краю відзнаки облради.

Так, за багаторічну сумлінну працю з надання правової допомоги і захисту прав громадян, високий професіоналізм та з нагоди Дня адвокатури Грамотою обласної ради нагороджено наступних адвокатів: Івана Радь і Галину Пшеницьку. Подяки оголошено адвокатам: Богдану Біловару, Олесі Сідун та Наталії Тричинець.



Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp