Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські гумористи "Лігу сміху" підкорювали (ФОТО)

22 грудня 2018 р., 15:00

Знай наших

7 грудня у Вінниці в Будинку офіцерів відбувся півфінал регіональної «Ліги сміху». У конкурсі взяла участь й ужгородська команда «Радужний єнот», у складі якої – студент-рекламіст відділення журналістики філфаку УжНУ Павло Компанієць разом зі своїм зірковим тренером, фронтменом команди «Загорецька Людмила Степанівна» Віктором Розовим.“Радужний єнот”У півфіналі взяло участь 8 команд, які зіграли два конкурси: т. зв. «Полотно» (головний конкурс «Ліги сміху», в якому команда представляє жарти, пісні на запропоновану тему, що логічно пов’язані між собою), та «Гумористична пародія».

У підсумку 4 команди набрали однакову кількість балів, тому журі вирішило зробити батл – розминку із залом (будь-який глядач ставить питання, а команди повинні смішно відповісти). З батлу до фінал вийшли дві команди – наш «Радужний єнот» та «Французи» (Полтава).

Капітан ужгородського колективу Володимир Керсанов розповідає: «Дорога до Вінниці виявилася виснажливою – добиралися з пересадками, але все ж таки доїхали без ексцесів. Сама гра запам’яталася теплою, дружньою атмосферою вінницького залу. Часом були технічні проблеми: не працював екран тощо. Але захід видався смішним – і це головне. У фіналі плануємо здивувати зал, правда, ще поки не знаємо як».

«Гра була напруженою – конкуренти виявилися сильними. У нас було мало часу на підготовку, а ще журі та зал були «не розігріті». Багато репетирували перед виступом, хоч зазвичай робимо це менше, аби не віддавати енергію в пустоту. Безсумнівно, хвилювалися, як і перед кожною грою, щоб дати глядачеві відчути позитивні емоції. Досить важко поєднувати студентські обов’язки та «Лігу сміху», адже ці гумористичні змагання забирають багато часу, а навчання не терпить таких поблажок до себе. Та я все намагаюся наздогнати. Надіюся, все буде добре», – поділився студент філфаку Павло Компанієць.

Тож у фіналі за титул чемпіона Вінницької «Ліги сміху» змагатимуться такі команди та їх тренери:
«Моя провінція» (Вінниця) – Андрій Рибак, «Французи» (Полтава») – Дмитро Балюк, «Наш формат» (Кам’янець-Подільський) – Віктор Бронюк, «Радужний Єнот» (Ужгород) – Віктор Розовий, «Торт», «Род-Аленд» (Київ) – Ірина Сопонару.

Бажаємо ужгородцям перемоги!

Олег Куртанич, студент відділення журналістики, Медіацентр УжНУ
фото Євгенія Оборевича

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp