Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хакер із Чернівецької області поширив дані 350 тисяч користувачів

26 грудня 2018 р., 08:52

Жертвами злочинних дій молодого чоловіка стали користувачі таких поштових сервісів, як i.ua, ukr.net, gmail.com і інші.

Житель Чернівецької області поширював на хакерських форумах бази з обліковими записами інтернет-користувачів. Про це повідомила прес-служба департаменту кіберполіції України в суботу, 22 грудня.

"Жертвами злочинних дій молодого чоловіка стали користувачі таких поштових сервісів, як i.ua, ukr.net, gmail.com та інші. А збут цих облікових записів відбувався за допомогою месенджера Telegram", - повідомили в кіберполіції.Правоохоронці провели обшук у будинку 17-річного молодого чоловіка, де вилучили системний блок, міні-комп'ютер і пульт управління до нього, який призначений для несанкціонованого втручання в роботу автоматизованих систем контрольно-пропускних пунктів, а також мобільні телефони, додаткові носії інформації і банківські картки."Під час попереднього огляду фахівцями комп'ютерної техніки було виявлено велику кількість скомпрометованих облікових записів користувачів інтернет-сервісу Amazon, ігрового сервісу Steam, поштових сервісів i.ua, ukr.net, gmail.com та інших облікових записів автоматизованих систем", - йдеться в повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp