Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд дозволив затримати екс-главу Міноборони Єжеля

26 грудня 2018 р., 08:56

Влітку Єжель отримав політичний притулок в Білорусі і наразі він проживає в Мінську.

Суд видав рішення на затримання колишнього міністра оборони України Михайла Єжеля, який звинувачується у розтраті 43 млн гривень держкоштів, повідомляють Українські новини з посиланням на матеріали суду.

Повідомляється, що суд задовольнив клопотання прокуратури надати дозвіл на затримання Єжеля для доставки в суд з метою вирішення питання про обрання йому запобіжного заходу.Згідно з інформацією Служби зовнішньої розвідки, Єжель, незважаючи на звільнення з посади посла України в Білорусі в 2015 році, продовжує користуватися дипломатичними привілеями та імунітетом. Влітку він отримав політичний притулок в Білорусі і наразі він проживає в Мінську.Нагадаємо, Єжеля підозрюють у підриві обороноздатності армії. Він очолював Міноборони з 2010 по лютий 2012 року, за часів екс-президента Віктора Януковича. У квітні 2013 року був призначений послом у Білорусі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp