Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Росія розширила санкції проти України

27 грудня 2018 р., 15:20

Дмитро Медведєв сьогодні підписав постанову про розширення санкцій.

Список санкцій розширено для "захисту інтересів російської держави, компаній і громадян Росії", зазначив Дмитро Медведєв.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв у вівторок, 25 грудня, підписав постанову, якою розширив список фізичних і юридичних осіб України, які підпадають під санкції.

"Список фізичних і юридичних осіб України, щодо яких будуть застосовуватися спеціальні обмежувальні заходи, розширено. Я підписав відповідну постанову", - написав Медведєв у Twitter.

Медведєв додав, що "це зроблено для захисту інтересів російської держави, компаній і громадян Росії".

У свою чергу Интерфакс із посиланням на інформацію з уряду РФ повідомляє, що "списки фізичних та юридичних осіб, щодо яких застосовуються спеціальні економічні заходи, розширені загалом більше ніж на 200 осіб і організацій".

Нагадаємо, 1 листопада Дмитро Медведєв підписав постанову про заходи у відповідь на санкції України. Тоді повідомлялося, що обмеження торкнуться 322 фізичних та 68 юридичних осіб. Вони передбачають заморожування коштів, цінних паперів і майна, а також заборону на виведення капіталів із Росії.

Раніше президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО, яке розширило санкції щодо російських юридичних і фізичних осіб, а також продовжив дію обмежувальних заходів, введених у попередні роки.

Зазначимо, на сьогодні в санкційних списках України вказано 1748 фізичних і 756 юридичних осіб із Росії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp