Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Особливі спортсмени Закарпаття розпочали свята разом (ФОТО)

26 грудня 2018 р., 15:40

Зустрічі з нагоди Дня Святого Миколая вже стали традиційними.

 Цьогоріч святкова вечеря відбулася у «Гостинному дворі Чарда» 19 грудня. На зустріч прийшли спортсмени, котрі протягом року старанно досягали успіху у своїх видах.

{g}

Захід традиційно розпочав Голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець.

Він подякував присутнім за плідний рік, привітав зі всіма прийдешніми святами та висловив сподівання на те, що вже за кілька років святкова зустріч відбудеться у новому реабілітаційному центрі для особливих спортсменів та учасників АТО, будівництво якого наразі триває.

Потім Олександр Михайлович запрошував до слова найактивніших гостей, які теж дарували теплі слова усім учасникам заходу. А після смачної вечері та захоплюючого спілкування одне з одним спортсмени отримали святкові подарунки, а також зробили кілька спільних світлин на згадку про теплий зимовий вечір.

Вікторія Лисюк
, «Час Закарпаття»




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp