Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лукашенко станцював на балу з Міс Білорусь

2 січня 2019 р., 12:00

Олександр Лукашенко станцював на балу.

Президент Білорусі відвідав новорічний бал для молоді і станцював з першою красунею країни.Президент Білорусії Олександр Лукашенко відвідав перший Республіканський новорічний бал для молоді. Там він станцював з переможницею національного конкурсу краси. Про це повідомили на офіційному сайті президента.

Лукашенко виступив перед молоддю в Палаці незалежності. Білоруський лідер заявив, що захід організовано в подарунок за старанність, гарне навчання і працьовитість. Також президент зазначив, що на балу зібралися найкращі з найкращих.

Потім Олександр Лукашенко станцював з переможницею конкурсу Міс Білорусь-2018 Марією Василевич.

Пара танцювала разом з іншими учасниками балу. На знімках видно, що і дівчина, і лідер країни часто посміхаються і сміються.

Раніше на нараді президента Білорусі з розвитку літніх видів спорту чиновник створив мем про "бабло, мерседеси і тьолок". Пізніше президент Білорусі Олександр Лукашенко пояснив фразу про "бабло і тьолок".

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp