Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Напередодні Нового року дипутати навідались дозакарпатських дитячих закладів

31 грудня 2018 р., 08:25

Мрії збуваються.

Напередодні Новорічних свят кожна дитина чекає чудес, здійснення заповітних бажань, або подарунків від Діда Мороза. І якщо дуже вірити - то мрії обов’язково збудуться…

У ході останньої в цьому році 13-ї сесії голова облради Михайло Рівіс звернувся до депутатського корпусу з проханням підтримати діток і навідатися в шкільні заклади, дитячі будинки, сиротинці. Тож, обласні обранці радо долучилися до благодійної акції, відвідавши в різних районах краю дитсадочки, сиротинці з солодкими подаруночками, приділивши увагу малечі, подарувавши радісних та щасливих міттєвостей дітлахам.

Серед активних депутатів-меценатів – Андрій Андріїв, Йосип Борто, Петро Грицик, Михайло Станко, Петро Добромільський, Іван Чубирко, Мирон Помпель, Василь Федурцьо, Валерій Мурга, Василь Дем’янчук та інші.

Так, до прикладу, Михайло Станко постійно цікавиться успіхами учнів Білківської ЗОШ І-ІІ ступенів №2. У переддень 2019 року депутат привітав учнів з новорічно-різдвяними святами, заохотивши переможців олімпіад грошовими подарунками. Михайло Ерделі отримав 1000 гривень, а Христина Голубка – 500 гривень. На переконання Михайла Івановича, майбутнє – за здібними і талановитими дітьми. Також до учнів с.Білки зі смаколиками навідався Петро Добромільський.

Андрій Андріїв взяв участь у врученні проекторів та мультимедійних дошок у НВК «Гармонія» та Лінгвістичній гімназії імені Т.Шевченка. Щиро привітавши дітей та вчителів з прийдешніми святами, Андрій Євстафійович висловив сподівання, що нові мультимедійні комплекси урізноманітнять навчання, зроблять його цікавішим та більш ефективним. Насамкінець побажав усім здоров’я та успіхів та разом з міським головою Ужгорода Богданом Андріївим вручив грамоти переможцям другого етапу учнівських олімпіад. Крім того, депутат облради завітав у гості до медико-реабілітаційного цетру "Дорога життя", що в Ужгороді.

Також з солодкими подарунками у дитячі садки Ужгородщини навідався депутат облради Мирон Помпель, якийразом з іншими меценатами передав діткам 800 пакунків із солодощами.

На Виноградівщині до будівництва сучасного спортивного майданчика долучився обласний обранець Владислав Поляк, а саме – профінансував встановлення основи та огородження майданчика.

Олександр Кеменяш передав подарунки маленьким прихожанам Української православної церкви.

А от з Тячівщини дітям батьків-учасників АТО вручено новорічні подарунки та відправлено черговий гуманітарний вантаж на Схід нашої країни, де вже декілька років поспіль триває неоголошена війна. Як розповівдепутат облради, керівник Тячівського району Василь Дем'янчук, зібрано майже 23 тонни вантажу, який в основному складається з новорічно-різдвяних пакунків. До благодійної акції долучились депутати Закарпатської обласної ради - Василь Федурцьо, Валерій Мурга. Василь Дем'янчук сердечно привітав з прийдешніми новорічно-різдвяними святами всіх присутніх на святі та дітей учасників АТО, їх батьків, які мужньо захищають незалежність і територіальну цілісність нашої держави.Побажав всім щастя, здоров'я, всіх земних благ та вручив солодкі пакунки.


Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp