Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кожен день з Рахівської річки вивозять 30-40 машин гравлю (ВІДЕО)

31 грудня 2018 р., 12:10

Докладніше читайте далі...

Тема просто безпрецедентної вседозволеності, якою себе оточив сільський голова села Середнє Водяне у Рахівському районів вже мала місце на сторінках на у відео порталу ЗІДО.

Нуцу Шіман, за словами селян, давно перетворив Середнє Водяне на власну вотчину і джерело для власного збагачення. Попри відкриту кримінальну справу чоловік продовжує працювати на посаді сільського голови.

Питань до чинного голови чимало - починаючи від одноосібного прийняття рішень на місцевих сесіях, закінчуючи раптово зниклим майном місцевої школи, статусом сільського клубу, трьома спецавто, котрі Середнє Водяне отримало від Європейського союзу, ремонтом доріг, на котрі сільський фивник зібрав у селян гроші, але роботи виконалися за бюджетні кошти.Мало? Так у селі ще є родюча земля і гравій!

При руслі місцевої річки раптом знищено кілька гектарів землі. Про це розповідає місцевий фермер, підприємець, котрий звинувачує у черговому "безпрєдєлі" сільського голову.

Через розбиту з невідомих причин дамбу, споруджену, до речі, на народні гроші, кілька гектарів заливає водою. На місці розливу із часом утворюється родюча земля, яку, виявляється, можна продати. Із вигодою для себе, звісно.

А ще місцеві мешканці розповідають про масштабний вивіз гравію. Вдень - доходить до 30-40 машин.А ще місцеві мешканці навіть не здогадуються, кому насправді належить територія, прилегла до річки.

Тож попри підозру у хабарництві, справа по котрій тягнеться другий рік, незаконно продану землю та махінації із бюджетними коштами Нуцу Шіман досі залишається сільським головою Середнього Водяного на Рахівщині.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp