Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: для когось Новий рік став початком життя

1 січня 2019 р., 14:00

У пологовому було вдосталь роботи

Ужгородські дітки новорічної ночі, до 8 години ранку, не народжувалися. Але загалом початок 2019-го для медиків міського пологового будинку був доволі екстремальним.

Перше немовля – дівчинка вагою 2 кг 250 гр – з'явилося на світ о 1.20. Мама – з Ужгородського району, на обліку щодо вагітності не стояла, у лікарів не спостерігалася, народжувала вперше.

За десять хвилин, о1.30, народився хлопчик вагою 2,750, теж з Ужгородщини – із Доброні.

О 4.01 та 4.03 народилися дві дівчинки – двійня. Мама з Тячева, пологи пройшли на 35 тижні вагітності, довелося застосовувати кесарів розтин. Малята вагою 2 та 2,1 кг.

Ще одна дівчинка народилася о 7.12, зовсім крихітна – вагою 950 грам, на 29 тижні вагітності. Мама – мешканка Верхнього Водяного на Рахівщині.

1 січня нового, 2019 року буде днем народження ще не однієї дитини, яка сьогодні побачить світ в Ужгородському пологовому будинку. Тож хай для всіх причетних це буде легко! Вітаємо малят і батьків, усім – здоров'я та щасливої долі!

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp