Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

День на Донбасі: два обстріли, у ЗСУ є втрати

1 січня 2019 р., 09:36

Один український військовослужбовець загинув внаслідок обстрілу з боку сепаратистів у вівторок, 1 січня 2019 року.

Внаслідок двох обстрілів позицій Збройних сил на Донбасі з боку сепаратистів загинув один військовий. Про це йдеться в вечірньому зведенні на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook у вівторок, 1 січня.

Також у ході обстрілів був зафіксований один випадок застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. "Зокрема, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях українських військових в районі населеного пункту Гнутове на маріупольському напрямі. На луганському напрямку ворог відкривав вогонь з БМП-1 по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новотошківське", - повідомляють в штабі ООС.У відповідь на провокації супротивника підрозділи Об'єднаних сил застосовували чергові вогневі засоби.У штабі додали, що українські військові продовжують контролювати супротивника на лінії зіткнення, "дотримуючись при цьому умови повного припинення вогню".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp