Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко заявив про розвиток української музики

3 січня 2019 р., 08:15

Президент заявив, що за останній рік українська музика неабияк розвинулася, а соцмережі буквально гуділи про вітчизняних артистів.

Президент Петро Порошенко заявив про значний розвиток української музики за останній рік. Про це він повідомив у середу, 2 січня, у Facebook.Зокрема, за його словами, за останній рік українська музика неабияк розвинулася, а соцмережі буквально гуділи про вітчизняних артистів."Радію, коли бачу, як за останній рік розвинулася українська музика - від фолку до танцювальної музики і року. З'явилося багато сучасних, яскравих композицій як від давно відомих колективів, так і від нових талановитих виконавців. Соцмережі без перебільшення гуділи про українських зірок", - написав глава держави.У цьому контексті Порошенко згадав про неймовірний прорив групи KAZKA."Розмовляти, писати, співати українською - це стало драйвом, стало модним. Ми точно повинні підтримувати цей тренд, так як українська мова має повсюди звучати на повний голос!" - підкреслив президент.Раніше в Нацраді з питань ТБ і радіо заявили, що частка української мови в ефірізагальнонаціональних телеканалів зараз становить в середньому 92%.Також повідомлялося, що за два роки дії мовних квот частка україномовних пісень в ефірі радіостанцій зросла на чотири процентних пункти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp