Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Негода залишила закарпатців без елеткрики

3 січня 2019 р., 11:40

Без подачі електрики залишилися Виноградівщина, Іршавщина, Тячівщина та Хустщина

Станом на 11-у годину 2-го січня в Закарпатській області без електропостачання залишився 41 населений пункт у чотирьох районах краю. З них 12 повністю, інші – частково. Про це інформує Управління ДСНС Закарпаття.

Відомо, що інтенсивні снігопади та налипання мокрого снігу спричинили падіння дерев. Без світла залишилися селяни Виноградівщини, Іршавщини, Тячівщини та Хустщини.

Бригади обленерго з самого ранку працюють на аварійних ділянкахПовідомляється, що до кінця дня наслідки негоди буде усунуто. На аварійних ділянка з самого ранку працюють бригади обленерго.

Читайте про таке: Під час спалювання побутового сміття жителька Перечинщини отримала серйозні опіки. Лікарі борються за її життя

П’яний водій на Ужгородщині збив 14-річну дівчину та дався навтьоки з місця аварії

Окрім того, 67 рятувальників за допомогою 58 одиниць техніки працюють на автошляхах області. Бійці ДСНС звільняють від повалених дерев проїжджу частину автошляхів. Станом на 12:00 заблокованих доріг не має.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp