Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Внесли зміни до галузевої програми сприятимуть підвищенню привабливості Закарпаття як туристичного регіону

3 січня 2019 р., 13:40

На 13-й сесії облради депутати ухвалили рішення «Про внесення змін до Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016 – 2020 роки (зі змінами)».


Зміни стосуються розділів щодо напрямів та заходів даної Програми, а також Порядку використання її коштів для надання фінансової підтримки інститутам громадянського суспільства на реалізацію програм (проектів, заходів) у сфері туризму та курортів. Схвалено Форму заяви про участь у конкурсі з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері туризму для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласної Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016 – 2020 роки, а також Форму опису програми ( проекту, заходу), кошторис витрат та Форму довідки, що надається інститутам громадянського суспільства.

Орієнтовний обсяг фінансування напрямів та заходів цієї Програми на 2019 рік - 4794,0 тис грн.

Очікується підвищення привабливості області як туристичного регіону, поліпшення якості туристичних послуг, розширення мережі туристично-інформаційних центрів, формування сприятливого туристичного іміджу, розширення географії туристичних потоків в область, активізація туристичного бізнесу в регіоні, забезпечення постійного консультування громадськості з питань розвитку туризму та курортів, презентація туристичного потенціалу області та залучення до співпраці туристичних операторів України та ближнього зарубіжжя, проведення інформаційних та прес-турів новими туристичними шляхами області, а також підтримка громадських ініціатив у сфері розвитку туризму з популяризації туристичних маршрутів, соціальних проектів у сфері туризму, активізація розвитку сільських територій, створення робочих місць та покращення якості надання туристичних послуг.

Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp