Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві лунатимуть колядки

3 січня 2019 р., 17:15

12 січня у парку "Перемога" пройде Всеукраїнський флешмоб "Нова радість стала".

Про рішення прийняти участь у Всеукраїнській акції одночасного виконання колядки “Нова радість стала” повідомляє відділ культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

“12 січня о 14.30 год. запрошуємо Вас і Вашу родину, колядницькі та співочі гурти, гостей наймасштабнішого мукачівського фесту “Червене вино-2019” та всіх хто любить колядувати – стати учасниками Всеукраїнського флеш-мобу в Мукачеві – разом заспівати колядку “Нова радість стала”. Ми з радістю чекаємо на всіх у кого є час і бажання долучитися до нас! Давайте разом заколядуємо та сповістимо світу – Христос рождається!”, – йдеться у повідомленні.

Місце проведення: Мукачево, фестиваль “Червене вино-2019”

Локація: парк Перемоги

День: Субота, 12 січня

Час: 14.30 год.

Довідково:

Акція “Нова радість стала” – це одночасне виконання однойменної колядки в містах України та навіть закордоном, яке відбудеться у суботу 12 січня о 14.30 годині. Якщо за якихось обставин це неможливо, то де б ви не були у суботу 12 січня о 14.30 годині можете заспівати “Нова радість стала”, зробити під час співу відео-селфі, а потім розмістити його на своїй сторінці у Фейсбуці та/або Інстаграмі з хештегами #НоваРадість та #ВертепФест2019.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp