Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні відновлять перевірки бізнесу - закон

5 січня 2019 р., 09:15

З 1 січня 2019 року в Україні втратив чинність закон про мораторій на проведення перевірок суб'єктів господарської діяльності.

В Україні 1 січня припинено дію мораторію на перевірки бізнесу. Про це відомо з поновлення відповідного закону на сайті Верховної Ради.

Зокрема, йдеться про закон Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) в галузі господарської діяльності.

"Встановити до 31 грудня 2018 року мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) у галузі господарської діяльності", - йдеться в тексті документа.

Отже, з 1 січня дію зазначеного закону припинено.

Нагадаємо, 2017 року президент Петро Порошенко обіцяв, що мораторій на перевірку малого й середнього бізнесу буде продовжено наступного року, що і було зроблено.

Незабаром Кабмін опублікував перелік органів державного нагляду, на які в 2018 році не поширюється дія мораторію на перевірки бізнесу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp