Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майже 78% українців готові обирати президента

5 січня 2019 р., 09:54

Майже 78% опитаних українців готові на виборах президента прийти на виборчі дільниці. Точно не голосуватимуть майже 18%.

Майже 78% опитаних українців заявили, що готові на виборах президента прийти на виборчі дільниці і проголосувати. Про це в четвер, 3 січня, повідомляє прес-служба Українського інституту соціальних досліджень ім. А. Яременка та Центру Соціальний моніторинг."77,8% опитаних заявили, що готові на виборах президента прийти на виборчі дільниці. Вважають, що точно не будуть голосувати 17,8% респондентів, 4,9% не визначилися, чи будуть голосувати або ухилилися від відповіді", - йдеться в повідомленні.На думку опитаних, наступний президент повинен володіти такими рисами: здатність зупинити війну (55,9%), відстоювати інтереси простих людей (44,5%), компетентність в економіці (44,1%), нетерпимість до корупції (44%), вміння управляти країною (40,1%).Зазначено, що опитування охопило всю територію країни (за винятком непідконтрольних територій Луганської та Донецької областей, АР Крим). Всього опитано 2045 респондентів у віці від 18 років. Стандартні відхилення за достовірних 95% не перевищують 2,2%. Метод отримання інформації: індивідуальне інтерв'ю за місцем проживання респондента "віч-на-віч".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp