Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Борисполі дівчину змусили назвати PIN-коди, погрожуючи шприцем

8 січня 2019 р., 19:13

Інцидент стався ввечері на одній з вулиць міста.

Зловмисник у медичній масці напав на дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші і банківські картки.

У Борисполі Київської області зловмисник пограбував 18-річну дівчину і змусив її назвати PIN-коди від банківських карток, погрожуючи шприцем зі смертельною ін'єкцією. Як повідомила прес-служба обласної поліції в п'ятницю, 4 січня, інцидент стався напередодні ввечері на одній з вулиць міста.

Зловмисник у медичній масці напав на дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші і банківські картки. Вона звернулася в поліцію."Заявниця описала нападника і вказала напрямок, куди він тікав. Правоохоронці розшукували кремезного чоловіка в темному верхньому одязі і з капюшоном на голові", - розповіли в поліції.Зловмисника затримали - ним виявився 32-річний уродженець Полтавської області, який тимчасово проживає в Києві. У нього "вже були проблеми із законом", йдеться в повідомленні. У затриманого вилучили шприц, ампули, медичну маску, гроші та інше майно, вкрадене в дівчини.

Раніше поліція затримала іноземців, які обкрадали авто киян. У затриманих вилучили гроші і зброю.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp