Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Швеції госпіталізували чоловіка з лихоманкою Ебола

8 січня 2019 р., 22:21

Пацієнт показав потенційні симптоми Ебола.

Пацієнт перебував у міських районах Бурунді близько трьох тижнів і повернувся до Швеції три тижні тому.

У Швеції госпіталізували хворого з підозрою на лихоманку Ебола. Як повідомляє CNN, хворого виявили в лікарні міста Енчепінг у 80 км від столиці. Після цього його доставили в госпіталь Університету Уппсали.

Поки невідомо, чи відвідував хворий осередки скупчення інфекції до того, як з'явилися симптоми.

"Пацієнт перебував у Бурунді близько трьох тижнів і повернувся до Швеції три тижні тому, повідомив головний медичний директор Упсальского регіону Мікаель Келер", - йдеться в повідомленні.

Келер також сказав, що хворий відвідував "в основному міські райони в Бурунді, де, наскільки ми знаємо, не було активної лихоманки Ебола". "Але пацієнт показав потенційні симптоми Ебола, включаючи блювоту кров'ю, після прибуття в лікарню", - пояснив він.

Келер підкреслив, що поки це тільки підозра, результати аналізів повинні будуть відомі трохи пізніше.

Влада заявила, що відділення невідкладної допомоги в Енчепінзі на цей час закрито, а за персоналом, який контактував з пацієнтом, спостерігають.

Раніше міністерство охорони здоров'я Демократичної республіки Конго підтвердило дев'ять смертельних випадків після спалаху лихоманки Ебола.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp