Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Закарпатгаз" створив антикризовий енергетичний штаб

13 серпня 2014 р., 08:51

На Закарпатті опалювальний період проводитиметься в особливому режимі функціонування.

11 серпня 2014 р. на базі Головного управління ПАТ «Закарпатгаз» за адресою м. Ужгород, вул. Погорєлова, 2, створено Центральний координаційний штаб. Аналогічні штаби оперативного реагування створено у 9 відокремлених структурних підрозділах. 

Створення антикризового енергетичного штабу ПАТ «Закарпатгаз» дозволить опрацювати ряд питань, пов’язаних з підготовкою та проходженням осінньо-зимового періоду 2014-2015 років в умовах можливого дефіциту природного газу і, таким чином, забезпечити стабільність функціонування газової сфери, 

«Гарантоване забезпечення споживачів природним газом у необхідному обсязі для найважливіших потреб, захист прав споживачів, консультації по підключенню газового обладнання при виникненні непередбачуваних ситуацій, особливо в опалювальний період 2014-2015 рр. – сьогодні наші основні завдання» - наголошує перший заступник голови правління Андрій Горват. 

Антикризовий штаб в складі посадових осіб ПАТ «Закарпатгаз» та регіонального сектору НКРЕ у Закарпатській області працює цілодобово і докладе зусилля для усунення нестандартних та непередбачених ситуацій у зв’язку із переходом енергетичної галузі в особливий режим функціонування. 

Про виникнення надзвичайної ситуації, споживачі природного газу можуть повідомити антикризовий штаб через аварійну газову службу, за телефоном «104». Поспілкуватись з фахівцем підприємства та залишити термінове повідомлення можна і за міськими номерами телефонів. Інформація про прямі телефонні номери та нагадування про правила поводження з газом на сайті ПАТ «Закарпатгаз» 
ПАТ «Закарпатгаз»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp