Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна вперше отримає канадську зброю - посол

11 січня 2019 р., 08:23

Оттава зняла заборону на поставки зброї Україні у 2017 році. Поставки канадських гвинтівок почнуться в цьому році, упевнений посол.

Україна отримає першу партію канадських снайперських гвинтівок у 2019 році. Про це в інтерв'ю Укрінформзаявив посол України в Канаді Андрій Шевченко.

"Ми вже отримали від канадського уряду дозвіл на закупівлю дуже якісних снайперських гвинтівок, що зараз утримують світовий рекорд з дальності прицільної стрільби. Я розраховую, що в цьому році їх перша партія буде доставлена ​​в Україну", - сказав Шевченко.Він наголосив на необхідності "шукати різні форми співпраці в сегменті зброї з Канадою"."Ринок зброї любить тишу, тому не можу сказати більше, але мені здається, що у нас є всі шанси вже незабаром побачити перші практичні результати співпраці", - зазначив посол.Раніше повідомлялося, що компанія Colt Canada хоче укласти з Україною угоду і озброїти українську армію своїми штурмовими гвинтівками. Зброярі розраховують поставити 100 тисяч одиниць зброї.Нагадаємо, у 2017 році Канада внесла Україну в так званий Контрольний перелік країн, у які дозволені поставки автоматичної зброї, таким чином скасувавши збройне ембарго по Україні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp