Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні в новорічні свята знизилася кількість злочинів

11 січня 2019 р., 08:31

В Україні з 27 грудня 2018 року до 8 січня 2019 року загальна кількість злочинів знизилася на 38%, повідомили в Нацполіції.

В Україні серйозних порушень громадського порядку в період з 27 грудня 2018 до 8 січня 2019 року не зафіксовано. Також по країні знизилася кількість злочинів. Про це в середу, 9 січня, під час наради заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, інформує прес-служба МВС.За його словами, в цілому в Україні на Новий рік пройшло близько тисячі масових заходів за участю 1,5 млн громадян. За правопорядком стежили 15 тисяч працівників Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС. У період різдвяних свят богослужіння відвідали 4,4 млн осіб, за порядком стежили 25 тисяч правоохоронців.Як наголосив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін, в зазначений період не було допущено ускладнення криміногенної ситуації. Загальна кількість злочинів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року знизилася на 38%.Раніше в поліції повідомили, що в країні зафіксовано близько 456 тисяч кримінальних правопорушень, що на 34 тисяч менше, ніж у минулому році.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp