Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Багатоквартирний двір у Берегові рятуватимуть

11 січня 2019 р., 14:30

Ті, хто небайдужий

Йдеться не лише про асфальтування, а й реконструкцію водопровідної та каналізаційної мережі2 січня 2019 року в соціальній групі «Громадський Форум Берегівщини» з’явився допис берегівчанки Майі Біров, яка звернулася до міського голови зі словами (в перекладі з угорської): «Пане Мер, може, це й не ваша компетенція, але так виглядає буд. по вулиці Мукачівській 34-36A та Корятовича 2-А, де ремонт і технічне обслуговування не проводилися протягом 35 років...» із відповідними світлинами.Допис набув тривалого резонансу, адже тут переплелися кілька проблем водночас. 

 

Так, відгукнулися секретар Асоціації ОСББ «Берегсас» Сергій Сасін та її голова Валерій Боровський, які зауважили на провині самих мешканців будинку «Корятовича, 2-А», котрі регулярно відмовляються створити у себе ОСББ, лишаючи таким чином будівлю і без господаря, і без міського фінансування. І це при тому, що Берегово демонструє дуже непогані результати в процесі створення об’єднань домовласників (див. В Берегові вже створено 49 ОСББ та Корисний досвід: створені у Берегові ОСББ стали прикладом для всього Закарпаття)Втім, зрозуміло, що самі по собі ОСББ не можуть впоратись із всіма комунальними проблемами багатоквартирних будинків, котрі накопичуються десятиліттями. Оптимістичну новину в зв’язку з цим повідомив у коментарях депутат міськради від фракції БПП «Солідарність» Віталій Антіпов, «закріплений» за місцевим округом:«Шановні мешканці вул. Корятовича, та вул. Мукачівська. 

Радий повідомити Вам ,що проект по водовідведенню та водопостачанню готовий. Із позитивним висновком. Це означає, що виконавці можуть приступити до роботи, та виконати поставлені завдання. Лише потрібно згоду міського голови, на виділення коштів. Заявлена кошторисна вартість становить 844,002 тис. гр. В тому числі оновлення асфальту. Сподіваюсь, незабаром ви побачите результат нашої роботи».Депутатом були викладені й скани відповідної проектно-кошторисної документації.Як і раніше, Beregovo.today наголошує, що готове допомагати депутатам Берегівської міської ради незалежно від їхньої політичної приналежності, в їхній роботі з покращення життя міста, в тому числі й шляхом публікації їхніх звернень та звітів про виконану роботу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp