Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У міськраді Ужгорода знову лунали колядки (ФОТО)

11 січня 2019 р., 17:15

Свято - у настрої.

 

Новорічно-різдвяний настрій в Ужгородській міській раді дарували представники Благодійного фонду «Карітас» Мукачівської греко-католицької єпархії з отцем Мирославом Русином, які завітали з колядками та вертепом.

Гості виконали відомі колядки, серед них – «Нова радість стала», «Рожденство твоє, Христе Боже наш», «У Вифлеємі новина» та інші. Також віншували й бажали місту процвітання. Наостанок заспівали «Щоб в вас і нас все було гаразд», «Многая літа».
Присутніми на дійстві були керівники та працівники міськради, відвідувачі ЦНАПу. Ужгородський міський голова Богдан Андріїв подякував гостям за коляду і щирі побажання.

Нагадаємо, учора в міській раді в рамках дружньої різдвяної акції колядували словацькі колядники з міста Вранов-над-Топльоу, а ще днем раніше - строковики військової частини 3002 4-го стрілецького батальйону Національної гвардії України.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp