Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шість нацгвардійців потрапили до лікарні з підозрою на вітрянку

12 січня 2019 р., 18:18

Захворіли військові із частин Київського гарнізону.

Високий ризик інфікування військовослужбовців пов'язаний із виконанням службово-бойових завдань, які передбачають перебування в місцях великого скупчення людей.

У Києві з підозрою на захворювання на вітряну віспу в лікарню направили шістьох військовослужбовців Нацгвардії. Про це в суботу, 12 січня, повідомляє УНН із посиланням на лікаря-епідеміолога Північного Київського територіального управління НГУ старшого лейтенанта медичної служби Лесю Купрієнко.

"На сьогодні з військових частин Київського гарнізону виявлено та направлено до лікувальних закладів шістьох військовослужбовців із підозрою на захворювання на вітряну віспу", - сказала вона.

За словами Купрієнко, високий ризик інфікування військовослужбовців пов'язаний із виконанням службово-бойових завдань, які передбачають перебування в місцях великого скупчення людей, наприклад, під час масових заходів або несення служби громадського порядку.

Як повідомила Купрієнко, епідеміологічна ситуація поки стабільна і контрольована, проводяться профілактичні заходи з урахуванням механізму повітряно-краплинного шляху передачі цієї інфекції.

Раніше на Яворівському полігоні у Львівській області захворіли на кір близько 200 військових. Під час спалаху хвороби постраждало переважно молоде поповнення в ЗСУ - курсанти і резервісти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp