Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Луцьку продовжили шкільні канікули через грип та кір

14 січня 2019 р., 19:40

У Луцьку загострилася епідеміологічна ситуація.

Наступного тижня в Луцьку будуть закриті школи і вісім позашкільних закладів обласного центру.

Міська рада Луцька через зростання захворюваності на кір, грип та ГРВІ в регіоні рекомендувала школам продовжити зимові канікули в загальноосвітніх навчальних закладах до 20 січня. Про це повідомили Факти.

"У зв'язку із загостренням епідеміологічної ситуації щодо захворюваності на кір та ГРВІ, відповідно до рішення ради директорів шкіл від 11 січня 2019 року, протокол №1, рекомендуємо рішенням педагогічної ради продовжити канікулярний період до 20 січня 2019 року", - йдеться в протоколі засідання виконкому Луцької міськради.

Також заняття відміняються у восьми позашкільних закладах обласного центру: Палаці учнівської молоді, Центрі науково-технічної молоді, Малої академії наук та інших.

Напередодні влада Чернігова ухвалила рішення ввести карантин у навчальних і лікувальних установах у зв'язку з перевищенням епідпорогу захворюваності на грип.

Нагадаємо, в Україні з початку цього епідеміологічного сезону від грипу померли 13 осіб. А з початку 2019 від ускладнень, викликаних вірусом грипу типу "А", померли п'ятеро осіб.

За даними Міністерства охорони здоров'я, епідемічний поріг перевищено у восьми областях. А за тиждень з 17 по 23 грудня на грип та ГРВІ захворіли 216 213 осіб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp