Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто має прибирати сніг у Мукачеві? (ФОТО)

15 січня 2019 р., 14:30

Відповідь на актуальне.

Сніг мають прибирати не лише працівники комунальних служб. Комунальні служби та організації відповідальні за прибирання центральних вулиць, вулиць в мікрорайонах міста , мостів, - повідомляють в управлінні міського господарства. Також в управлінні міського господарства закликають й містян та бізнес очищати прилеглі до помешкань та офісів території, як це і передбачено правилами благоустрою міста.
Щодо прибирання територій біля багатоповерхівок та в приватному секторі, передбачено, що тротуари вулиць в мікрорайонах приватної забудови прибирають представники управляючої компанії, ОСББ, домовласники в межах свого будинковолодіння на прилеглій території.

{g}

Так, прибирання прибудинкових територій та внутріквартальних проїздів багатоквартирних житлових будинків обслуговує ТОВ "І.Т.В. Сервіс Плюс та ОСББ.
прибирання тротуарів вулиць міста обслуговує ТОВ "АВЕ Мукачево";
прибирання доріг та вулиць міста обслуговує ММКП "Ремонтно-будівльне управління".
Згідно "Правил благоустрою міста Мукачево" суб'єкти господарювання зобов'язані утримувати у належному стані прилеглу та закріплену територію, здійснювати прибирання.





Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp