Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці вчилися рятувати життя (ФОТО)

17 січня 2019 р., 11:15

Такі навики потрібні кожному

 

Працівники муніципальної інспекції з благоустрою Ужгородської міської ради сьогодні пройшли навчання з надання першої домедичної допомоги у тренінговому центрі Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги.

Тренінг проводили заступник директора Центру Михайло Апшай та лікар-інтерн Едуард Горзов.
Муніципали пройшли курс «Базова підтримка життя», практикували дії у випадку раптової зупинки серця, розглянули алгоритми правильної серцево-легеневої реанімації. Для навчань використовували манекен і підручні матеріали. За словами лікаря, курс подають максимально доступно, тож набути навички з першої домедичної допомоги може будь-яка людина.

Уміння, які здобувають у центрі, можуть врятувати чиєсь життя, зазначає заступник директора Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги Михайло Апшай.

Заступник начальника відділу муніципальної інспекції з благоустрою Олександр Шушка нагадав, що такі тренінги проводять систематично, зокрема торік вони проходили у малому залі міськради.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp