Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець Михайло Попович обраний до керівного органу відновленої «Сильної України» (ФОТО)

13 серпня 2014 р., 15:14

Анонсоване відродження партії офіційно відбулося минулого тижня.

Минулого тижня в Києві в Холі Чемпіонів НСК «Олімпійський» відбувся I (VIII) Національний з’їзд партії «Сильна Україна». Участь у ньому взяли 250 делегатів з усіх областей країни. Закарпаття представляли 10 партійців на чолі з головою обласної організації цієї політичної сили Михайлом Поповичем.

На цьому установчому з’їзді було оголошено про відродження «Сильної України». Як відомо, навесні народний депутат Сергій Тігіпко анонсував відновлення партії. За його словами, відроджена «Сильна Україна» має стати партією нового типу – побудованою на принципах децентралізації і демократичного устрою.

Цікаво, що політична сила розпочала друге життя з новим брендом. І оновленим керівним органом – Національним бюро партії. Воно складатиметься з 17 членів партії, серед яких і наш земляк, депутат обласної ради, колишній заступник голови Закарпатської облдержадміністрації і керівник обласної організації «Сильної України» Михайло Попович.

Цікаво, що під час виступу перед однопартійцями Сергій Тігіпко пообіцяв, що відновлена політична сила буде побудована «знизу вверх» на основі первинних організацій, голос яких матиме вирішальне значення і безпосередньо формуватиме політику партії та її центральних органів. А всі районні організації матимуть рівне представництво та вплив. При цьому нардеп наголосив, що «Сильна Україна» буде патріотичною, але не націоналістичною партією.



У своїй політичній діяльності «Сильна Україна» має намір зосередити зусилля на вирішенні ключового питання – війни і миру. Виходячи з цього, «Сильна Україна» сформувала 5 пріоритетів у своїй політичній діяльності: об’єднання країни, підтримка професійної армії, захист мирного населення, пошук мирного рішення та економічне зростання. Керівники партії переконані, що вирішення саме цих питань чекають люди від влади.

Відповідаючи на питання про те, чи буде «Сильна Україна» об’єднуватися з іншими політсилами в разі, якщо у виборах буде дозволено брати участь блокам, Сергій Тігіпко заявив: «Ми підемо на вибори партією «Сильна Україна», і я переконаний, що ми будемо в парламенті».

Нагадаємо, позачергові вибори до Верховної Ради України можуть відбутися всередині жовтня. Наразі найімовірнішою датою їх проведення називають 12 жовтня.

Uzhgorod.net.ua




Схожі новини

Закарпатські радикали розгорнули наступ проти Сильної України (ФОТО)
Керівник обласної організації партії "Сильна Україна" відповів на запитання журналістів (ФОТО)
Залишався у провладній партії до тих пір, поки там був Тігіпко, - Михайло Попович
„У державі криза, яку без системних змін не подолати”, - Михайло Попович
Очільник закарпатської «Сильної України» розповів, з котрими людьми і якими ідеями партія іде на вибори
Конструктивна опозиція – запорука миру в країні
Закарпатська делегація взяла участь у з’їзді Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна»
С.Тігіпко повинен сформувати в парламенті нову проукраїнську і реформаторську опозицію — В.Карасьов
Сергій Тігіпко: «Влада нарешті усвідомила необхідність переговорів для мирного врегулювання конфлікту на Сході України»
Закарпатці підтримали партію Сергія Тігіпка «Сильна Україна» (ФОТО)

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp