Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школи Рівненської області закривають на карантин

18 січня 2019 р., 20:07

З 21 січня в деяких школах Рівненської області вводиться карантин.

Продовжено канікули для школярів Дубенського і Костопільського районів області. Часткові карантинні заходи введені й у Гощанському районі.

У навчальних закладах трьох районів Рівненської області оголосили карантин. Про це в п'ятницю, 18 січня, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

За даними відомства, з 21 січня до 1 лютого ввели карантин у школах і позашкільних установах Дубенського району. Продовжуватимуть відпочивати школярі й у Костопільському районі. Також у зв'язку з перевищенням епідпорогу на рівні майже 112% у районі до 25 січня діятимуть обмежувальні заходи.

Крім цього, через високий рівень захворюваності дітей на грип і ГРВІ на найближчі 10 днів введені карантинні заходи у двох навчально-виховних комплексах Гощанського району.

У Рівненській ОДА повідомили, що за минулий тиждень в області на грип і ГРВІ захворіла 6701 особа, це на 4% більше, ніж за попередній тиждень. Серед захворілих 55% - діти до 18 років.

Нагадаємо, у Чернігові через захворюваність на грип у школах продовжили додаткові канікули ще на тиждень.

Як повідомлялося, за другий тиждень 2019 року від грипу померли вісім осіб, а всього з початку цього епідсезону - 19 осіб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp