Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рівненській АЕС сталося відключення енергоблоку

21 січня 2019 р., 08:34

Увечері в п'ятницю відбулося відключення турбогенератора ТГ-5 від мережі і зниження потужності реакторної установки блоку №3.

На Рівненській АЕС сталося відключення від мережі енергоблоку №3, повідомила прес-служба держпідприємства НАЕК Енергоатом в суботу, 19 січня.

"18 січня 2019 року о 23:54 енергоблок №3 Рівненської АЕС (ВВЕР-1000) відключено від енергомережі. Дією технологічного захисту сталася посадка стопорних клапанів, відключення турбогенератора ТГ-5 від мережі і зниження потужності реакторної установки блоку №3 Рівненської АЕС до 37%. Працює комісія", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що радіаційний, протипожежний і екологічний стан на проммайданчику та прилеглій території РАЕС знаходиться в межах діючих норм і не змінювався.

Блок №1 знаходиться в плановому капітальному ремонті, блоки №№2,4 працюють з повним навантаженням.

Нагадаємо, Рівненська АЕС відключала енергоблок №1 на ремонт 29 грудня. Роботи триватимуть більше двох місяців.

За тиждень до цього енергоблок №1 був позапланово відключено від енергомережі через неправильно сформований сигнал автоматичного захисту.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp