Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У боях в столиці Лівії загинули 13 людей

21 січня 2019 р., 08:41

З середи у Тріполі відновилися зіткнення між силами захисту міста і силами сьомої бригади.

Щонайменше 13 людей загинули, 52 отримали поранення в результаті збройних зіткнень в столиці Лівії Тріполі, які відбулися 16 січня, повідомляється в заяві міністерства охорони здоров'я уряду національної згоди Лівії.

"Кількість загиблих при зіткненнях, які спалахнули минулої середи, збільшилася до 13 людей, 52 людини постраждали, серед них жінки і діти", - йдеться в заяві.

Відомство закликало всі сторони не порушувати міжнародне гуманітарне право і не заважати швидкій допомозі під час виконання її обов'язків.

З середи на південь від лівійської столиці в районі Каср бен Гашир, дороги Ваді ер-Рабіа і Халлет ель-Форджан, а також в районі аеропорту Тріполі відбуваються сутички між силами захисту Тріполі, що відносяться до уряду національної згоди Лівії, і силами сьомої бригади.

Як повідомлялося, 25 грудня 2018 року три терористи-смертники напали на будівлю Міністерства закордонних справ Лівії. Нападники загинули, також були жертви серед мирного населення.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp