Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Львівській області 11 людей отруїлися в готелі

23 січня 2019 р., 08:34

Усім постраждалим було встановлено первинний діагноз - гостра кишкова інфекція, відзначили в Держпотребслужбі.

У селищі Славське після корпоративу в готелі Перлина Карпат 11 осіб звернулися за медичною допомогою. Про це повідомляє Держпотребслужба Львівської області.

Інцидент стався в готельному комплексі після свята, організованого ІТ-компанією. Всього на корпоратив прибула 41 особа, 11-12 січня вони снідали і вечеряли на території готелю, а обідати ходили за межі закладу.Відзначається, що 13 січня 11 людям стало погано (підвищення температури тіла до 38 градусів, блювота, нудота, діарея, болі в животі), і вони звернулися за медичною допомогою. Всім постраждалим було встановлено первинний діагноз - гостра кишкова інфекція.Постраждалі відмовилися від госпіталізації і після надання першої медичної допомоги роз'їхалися по домівках - до Києва, у Київську і Черкаську області та місто Баку."Проведена позапланова перевірка ресторану готельного комплексу, раптове обстеження персоналу. Зараз вживається комплекс протиепідемічних заходів із локалізації спалаху", - відзначили в Держпотребслужбі.Раніше в одному з готельних комплексів Львівської області отруїлися п'ятеро дітей - з Києва, Запоріжжя, Мелітополя і Львова. Тоді наголошувалося, що діти могли отруїтися, плаваючи в місцевому басейні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp