Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сім органів самоврядування на Закарпатті вже беруть участь у програмі з модернізації мережі ЦНАПів

25 січня 2019 р., 10:30

У Мінрегіоні відбулася серія робочих зустрічей з представниками обласних державних адміністрацій спільно з експертами європейської програми U-Lead.

На цих зустрічах обговорювали питання про підтримку за кошти Європейського Союзу центрів надання адміністративних послуг.
Сім громад Закарпаття вже скористалися можливостями Програми та отримали або отримують підтримку експертів Програми із вдосконалення послуг у Центрах. Зокрема, йдеться про міста Хуст, Тячів, Перечин, Рахів та Чоп, а також село Вільхівці та смт Дубове (Тячівський район). Шість громад подали заявку на підтримку за рахунок Програми до конкурсу у третьому раунді відбору, ще 10 – можуть зробити це до 31 січня.
В облдержадміністрації відбудеться нарада за участі потенційних учасників Програми U-LEAD, після чого буде запропонований до обговорення проект мережі центрів надання адміністративних послуг, який затвердять до кінця першого кварталу 2019 року.
Програмою підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019-2020 роки передбачена підтримка мережі центрів надання адміністративних послуг шляхом завершення процесу переходу всіх центрів на внутрішній документообіг для пришвидшення розгляду звернень жителів області.
Торік завдяки Програмі підтримки малого і середнього підприємництва в області закуплено програмне забезпечення за кошти обласного бюджету і серверне обладнання для обслуговування 13 районних центрів надання адміністративних послуг. Наразі майже 60% звернень громадян опрацьовується зі допомогою програми «Універсам послуг».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp