Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

США відправили додаткові війська в Сирію - ЗМІ

24 січня 2019 р., 23:41

Американські військові в Сирії.

Додаткові сили направили для прикриття виведення військових. Де дислокуються бійці і скільки їх - не повідомляється.

Американські військові в останні дні перекинули додаткові війська в Сирію, щоб забезпечити безпечний вихід з країни інших американських військовослужбовців. Про це повідомляє СNN з посиланням на два джерела в оборонному відомстві.

Джерела не стали розкривати деталі того, де в країні розміщені військові або скільки їх було надіслано. Також невідомо, якого роду війська були направлені, і CNN передбачає, що мова може йти про піхоту.

За словами офіційних осіб, додаткові війська необхідні для забезпечення безпеки військ та техніки, які виводяться наземним і повітряним транспортом, а також для забезпечення додаткової безпеки на місцях у міру скорочення чисельності військ США.

Додаткові війська можуть перекидатися в різні райони Сирії і за необхідності залишати країну і повертатися на її територію, відзначили джерела.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп оголосив про початок виведення військ із Сирії 14 січня. А 16 січня в Манбідж внаслідок підриву терористом-смертником саморобного вибухового пристрою "загинули десятки людей, включаючи чотирьох громадян США".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp