Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОПОРА розповість, як минув перший місяць президентської виборчої кампанії

28 січня 2019 р., 12:10

У вівторок, 29 січня, о 14:30 у приміщенні Ужгородського прес-клубу пройдуть підсумки першого місяця президентської виборчої кампанії.

У вівторок, 29 січня, о 14:30 у приміщенні Ужгородського прес-клубу (пл. Жупанатська, 15/4, 2 поверх) відбудеться прес-конференція представників Громадянської мережі ОПОРА у Закарпатській області стосовно підсумків спостереження першого місяця президентської виборчої кампанії на території області.

Під час прес-конференції спікери розкажуть про прояви активності як уже зареєстрованих кандидатів у Президенти, так і потенційних учасників виборів. Також представники ОПОРИ детально поінформують про перші виявлені порушення з боку учасників виборчого процесу та звернення з приводу цього до поліції.

Спікери:

Святослав Бабіля - регіональний координатор Громадянської мережі ОПОРА;Ярослав Гулан - координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА у Закарпатській області.До участі запрошуються журналісти, представники громадських і політичних організацій та інші зацікавлені особи.

За коментарями звертайтеся:

Ярослав Гулан, координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА у Закарпатській області

тел.: 0 97 644 66 39, 0 99 031 98 62

e-mail: zakarpattya@opora.org.ua

Ольга Беца, комунікаційниця Громадянської мережі ОПОРА у Закарпатській області

тел.: 0 50 230 95 96

Ужгородський прес клуб

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp