Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Масштабна пожежа в Києві: горів радіозавод

28 січня 2019 р., 21:34

Пожежа на радіозаводі в Києві.

Займання сталося в деревообробному цеху на території радіозаводу. Площа пожежі склала близько 150 кв. м.

Масштабна пожежа на території київського радіозаводу, розташованого на вулиці Бориспільській, 9, у Дарницькому районі, що виникла вдень 28 січня, ліквідована, повідомляє столичне управління ДСНС України.

Інформація про пожежу надійшла рятувальникам о 16:06, а вже о 17:53 пожежу було ліквідовано. Площа пожежі склала близько 150 кв. м.

"Займання сталося в деревообробному цеху на території радіозаводу. Вогонь швидко поширився горючими легкозаймистими матеріалами. Існувала загроза поширення пожежі на дах будівлі", - йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, на місці працювали 10 одиниць основної і спеціальної пожежно-рятувальної техніки, 39 осіб персонального складу надзвичайників.

Раніше 28 січня в торговому центрі Харкова сталася пожежа. Вогонь спалахнув у триповерховій будівлі торгового центру Міраж і поширився на декілька сотень квадратних метрів. Напередодні в місті Кам'янець-Подільський сталася пожежа в готелі в провулку Грушевського. Вогонь поширився на площу 70 кв. м. Було врятовано вісьмох осіб.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp