Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На пожежі корабля біля Стамбула загинули двоє людей

28 січня 2019 р., 22:04

Пожежу на турецькій верфі Тузла локалізували.

Внаслідок пожежі на турецькій верфі Тузла загинули двоє людей, ще 11 осіб госпіталізовані, одна з яких - у важкому стані.

У Туреччині під час пожежі одного з кораблів на верфі недалеко від Стамбула загинули двоє людей, ще 11 отримали поранення. Про це в понеділок, 28 січня, повідомляє прес-служба адміністрації губернатора Стамбула у Twitter.

"Внаслідок пожежі на верфі Тузла загинули двоє людей, 11 наших громадян отримали поранення, один з них перебуває у важкому стані", - йдеться в заяві.

Зазначено, що пожежа наразі локалізована, а всі постраждалі оперативно доставлені до медичного закладу.

Раніше стало відомо, що в Туреччині на верфі суднобудівного підприємства в Тузлі, що належить Стамбульському регіону (азіатська частина), сталася пожежа на кораблі, внаслідок чого постраждали вісім чоловік.

Нагадаємо, на початку минулого тижня в районі Керченської протоки виникла пожежа на танкерах Маестро і Канді, що належать турецькій компанії. За попередніми даними, інцидент стався під час перевантаження пального з одного судна на інше. Врятувати вдалося 14 людей, знайдені тіла десяти, ще вісім людей вважаються зниклими безвісти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp